Lite glow till den sommarfräscha huden

0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

(Det här är ett samarbete med Åhléns och innehåller annonslänkar)

Gokväll raringar!

Har ni det bra i sommarvärmen?
Själv har jag precis installerat mig här på hotellet i Gümbert. Ett riktigt bra hotell mitt i stan med pooler, gym, bra restauranger och för ovanlighetens skull har jag valt all inclusive. Inte för att jag kommer att äta alla måltider här iallfall, men jag föll för det här hotellets bekvämligheter så vi får väl se vad den här veckan har att bjuda på.

Jag tittar in till er en snabbis efter att ha hittat en hel del härliga skönhetsprodukter på Arlanda nu när många av oss har en fräsch sommarhy som behöver lite glow. Själv målar jag mig inte alls under sommaren förutom lite mascara, annars är jag helt neutral. Men om det är en fest eller en festligare middag så vill jag gärna fräscha till huden lite grann utan att gömma den bakom någon foundation och då sveper jag gärna över ett litet solpuder och sätter något glansigt och snyggt på läpparna.

Jag var in på Åhléns hemsida och såg att dom fortfarande har 20% rabatt på skönhetsprodukter online…

Jag själv är ju en hamster när det gäller lip gloss, skulle kunna öppna en lip gloss butik tror jag 🙂

Alla Läppglanser hittar ni under länken.


Bra solpuder som jag gärna använder är Lancome, Chanel, Georgio Armani och YSL, det finns många fler, men dom är några av mina favoriter.
Rouge och solpuder hittar ni Här

Passa på nu medan det är 20% rabatt och behåll den fräscha huden in på höstkanten 🙂

Kram

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

0 thoughts on “Lite glow till den sommarfräscha huden

  1. Har inte heller smink på sommaren, är så skönt att låta huden vila från allt sånt och bara vara naturell. Brukar dock göra fransförlängning ibland till sommaren, då behövs inte mascara heller
    Kram A

  2. Förstår ju att detta inlägget måste varit förinställt / programmerat så eller?eftersom du ju inte blev insläppt o Turkiet.Håller med dig a de inte sa till dig på Arlanda. När man teser till USA frågar de alltid om visum/ Esta ju ’ Hoppas allt löser sig !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »