Lördagslunch med bubbel

0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Att ibland kunna ta sig tid för en härligt god lördagslunch med ett glas bubbel på stan gör att jag för stunden  mår så mycket bättre.
Ja, jag vet att det är ytlig lycka, men för mig är det skönt att kunna släppa alla måsten, bara få sätta mig ner och bli serverad god mat och god dryck.
Utan att ha någon tid att passa eller något som ”måste” göras.
Jag har alldeles för mycket ”måsten” i mitt liv, tyvärr!!
Jag försöker att ta bort en del av mina så kallade måsten. Men eftersom jag tycker det är så roligt att göra vissa saker och att ha många bollar i luften så blir det många gånger svårt att sortera bort en del saker.

Men i helgen har jag lyckats ta bort några utav mina göromål på min lista för att bara vara, för att lyssna på mina tankar och vad jag ville. Och just den här helgen ville jag ägna tiden åt det som gör mig både glad och avslappnad, vilket bland annat ledde till en härlig lunch på Tures i Sturegallerian i lördags.


Små små stunder av lycka <3


Dagen till ära kände jag mig lite extra söt 🙂

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

0 thoughts on “Lördagslunch med bubbel

  1. Ha ha ha. Du är ju söt i vanliga fall. Men nu var du verkligen extra söt. JätteBra att kunna sortera bort ibland och bara njuta. Du verkar vara såå värd det. Kraaaam Inger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »