0 0
Read Time:48 Second

Mörkt, kallt och lite småtråkigt tycker jag att det har varit dom sista dagarna.
Vilket för mig betyder att jag inte blir så aktiv, ligger efter med träning och sunda matvanor.
Däremot så har jag fixat väldigt mycket här hemma 🙂

När det gäller middagar så vill jag att det på vardagarna ska gå snabbt samtidigt som jag vill hålla det så nyttigt som möjligt.
Vill man vara lite bekväm så kan man göra som jag gjorde häromkvällen, köpte Icas egna Pulled Pork och slängde in i ugnen i ca 25 minuter… under tiden förberedde jag lite sallad och värmde lite tortilla bröd och gjorde en guaccamole.
Vips så var den enkla men mycket goda middagen klar att serveras.
Det är enkel vardagslyx 🙂

Ett tips på Tortillabröd är Santa Marias bröd med coconut & pepper, så himla gott!!

Vill man lyxa till det lite extra i vardagen så kan man ta ett glas rött till också 🙂

Ha en fin kväll!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

8 thoughts on “Vinterns snabba middagstips

  1. Ser mumsigt ut. Det tortillabrödet får jag kolla efter. Skönt att slappa ibland och äta och dricka gott. Man kan i nte bara träna. Iofs så kom jag just från ett pulspass. Så skönt. Ha en fin kväll. Kraaaam Inger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *