0 0
Read Time:40 Second

Ja vad gör vi här i Palma?

Vi ligger inte i solstolen på dagarna om det är det ni tror :-). Vi tränar och tränar och tränar lite till. Både igår och idag är det 3 pass vi tänker vara med på. På två dagar har jag kört 4 träningspass och jag börjar känns i mage, ben och rumpa. Förhoppningsvis kommer jag hem lite brunare och lite mer vältränad! I vardagen går jag oftast igenom dagen vad som kommer att hända och vad jag ska göra. Här är det bara tre saker – träna – äta – sola. Ganska skönt och inte behöva tänka så mycket 🙂

Förutom det så har vi fantastisk mat på hotellet. Frukosten är grym!

Ni får ha en fin måndag för nu måste jag rusa iväg till första passet (07:30) 🙂

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *