Mina skatter hänger runt halsen

0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

jane könig

Det heter ju ”det bästa man har sätter man på bordet”, jag har hängt det bästa jag har runt halsen! Numera pryder mina skatter mitt dekolletage. Förutom väskor, skor, kläder mm mm så är jag barnsligt förtjust i smycken, ibland stora, ibland små, ibland äkta, ibland oäkta men det som är huvudsaken är att jag trivs med det jag har och att det passar för tillfällena. För ett tag sen så letade jag ett halsband som kunde knyta ihop mig och mina älskade skatter och hamnade då hos danska Jane König (koenig), hon gör snygga enkla halsband med små amuletter som man kan skriva en bokstav på och det tyckte tyckte jag kunde få bli en symbol runt min hals, att bära våra tre bokstäver tillsammans, ett tecken på att vi tre alltid håller ihop, vad som än händer och vart vi än befinner oss, kan jag inte ha dom i min närhet så kan dom iallafall få hänga runt min hals, sen kanske dom inte alltid vill ”hänga” med sin morsa, men det är en annan femma :-). Dessutom kallas dom här amuletterna för Love tags så bara det är en kärleksförklaring!
I fredags kom det en fin liten rosa ask med som för mig ger ett budskap med kärlek för mina barn…

jane könig 1

jane könig 2

jane könig 3

Nu finns dom inte bara i mitt hjärta utan även runt min hals <3

Kram på Er!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “Mina skatter hänger runt halsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »