Grilla Chèvre och bjud på tillsammans med en god sallad.
Nu på sommaren försöker jag komma på lite nya idéer när det gäller lunch och middagsmat.
Åtminstone jag har lätt att bara göra det man alltid gör.
Jag vill heller inte ha så tunga maträtter och älskar för övrigt sallade i alla dess former.
Senast så gjorde jag en enkel sallad på
ruccola
tomat
fetaost
granatäpple
persika
valnötter
Valnötterna steker ni torrt i pannan och ringlar över flytande honung, mums!
Och i en grillpanna på spisen grillade jag chèvre och det blev SÅ gott!!
Jag köpte en större ”rulle” med chèvre och delade den på mitten, sen stekte jag den på ganska hög värme väldigt fort, men så pass att osten fick färg och smällte lite grann.
Om ni tycker om chèvre så prova gärna detta 🙂
Ha en fin onsdag, själv ska jag ut och äta med min stora skatt och hans fina flickvän 🙂
Kram