Sätt lite höstfärg på naglarna

0 0
Read Time:3 Minute, 37 Second

(Det här är ett samarbete med ellos och innehåller annonslänkar)

Fräscha naglar med lite höstfärg!
Det spelar ingen roll för mig om det är en kvinna eller man, så tittar jag alltid på händerna.
Jag har svårt för bitna naglar och trasiga nagelband.
Själv är jag väldigt noga både med mina händer och naglar. Dom smörjs in varje dag och till natten har jag en handkräm som får jobba över natten. Plus att jag tar nagelolja på naglarna innan jag somnar.
Jag går också och sätter gele på mina naglar. Jag har mina egna naglar men lägger gele för att stärka dom. Annars går dom lätt sönder och skivar sig.
När jag gör naglarna har jag alltid ett nagellack som läggs i uppbyggnaden av gelen, vilket gör att färgen aldrig flagnar eller blir ful.
Väldigt praktiskt!

Är det nåt som är snyggt med välvårdade händer och naglar är när dom är målade i någon fin färg. Nu vet jag att många har jobb där dom varken får ha längre naglar och än mindre färg på sina naglar. Men ni kanske har möjlighet att måla dom när ni är lediga eller ska på fest 🙂
För höstens färger på naglarna är så snygga!
Just nu har jag själv en mörkare röd, som går mer åt det vinröda som jag är så nöjd med…

Och då undrar ni säkert varför jag skriver om det här just nu?!
Jo, det beror på att ellos har 20% rabatt på nagellack t.o.m den 19/11.
Så därför tänkte jag passa på att rekommendera några bra produkter att ha för att få fina händer och naglar.

Innan ni börjar måla naglarna är det viktigt att naglarna är hela och rena.
Jag brukar peela händerna med en handpeeling och även peela runt nagelbanden för att få bort allt som är torrt.

Ta för vana att skrubba händerna och runt naglarna iallafall engång i veckan – OPI Pro Spa Exfoliating Sugar Scrub

Bra att ha är en nagelborste för att tvätta bort scrubb och smuts runt och under naglarna

Återfuktande och lätt att smörja in är den här handkrämen från Shiseido

En bra nagelolja är den från OPI nail & cuticle oil

Essie nagellack är väldigt bra, snygga färger och sitter dessutom bra. Ungefär den här färgen har jag på naglarna just nu som jag trivs väldigt bra med. Men det här lacket finns i en uppsjö av färger, bara att välja och vraka 🙂

Använder ni gel couture nagellacken (ni ser det på flaskan) så ska ni avsluta med Gel Couture Top Coat för det bästa resultatet. Det blir som att ni gjort en egen gel nagel fast utan någon värmelampa. Fantastiskt resultat!

Det finns en mängd bra nagellack, en av dom är IDUN Minerals nagellack som också finns i många fina färger

Ett annat nagellack som imponerar på mig är OPI Infinite Shine – ett nagellack med geleéffekt. Det ger en perfekt glans och en lång hållbarhet, finns i närmare 50 färger

Det här är ett verktyg jag inte kan vara utan! Jag använder det både när jag gör manikyr och pedikyr för att trycka ner och snygga till naglebanden.

En 3 sidig nagelfil är bra att ha för den bästa grunden till att få nagellacket att sitta bra. Eftersom du har tre olika grovlekar på filen. Börja med den grövsta och avsluta med den finste delen som gör att nageln blir blank och fin. Sen har du absolut dom bästa förutsättningarna för ett snyggt lack på nageln

Det här är ett perfekt startkit för er som pysslar om era naglar själva. Här har ni en bra rengöring/remover. Fil och en pinne att jobba lite med nagelbanden och ta bort nagellack som kommer lite på sidan. Ni här sen också en bas och ett topplack. Det enda ni behöver köpa till är ett snyggt nagellack

Vill ni ha ett mer professionellt verktyg så ska ni satsa på det här manikyr/pedikyr setet

Med dom här produkterna har du möjlighet att få fina naglar och händer.

Tänk på att det kan vara fler som tittar på dina händer än vad du tror 🙂

Det här är också ett bra tips på en present till någon som fyller år eller till julklapp.

Njut nu utav onsdagen raringar, själv ska jag ta mig en promenad i Gävle city där jag befinner mig just nu 🙂

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »