Att få umgås med dom här tre personerna gör mig så glad och lycklig.

Sharedinner på Supper!

I fredags, efter en hektisk vecka, fick jag en fantastisk middag på Supper. En av mina favoriter här i stan. På somrarna flyttar dom ut restaurangen till Norra Bantorget, men dom finns också i Visby och i Åre. För er som gillar sharedinner, där ni delar på tapasrätter vid bordet, måste gå hit och äta. Glöm bara inte bort att ni måste boka bord ganska långt i förväg!

Jag och min lilla skatt fyller år med en veckas mellanrum och även Jespers flickvän Fannys mamma fyller år under den här tiden. Så vi firade tre födelsedagar i ett i fredags. Så himla mysigt. Är det någongång jag mår som bäst är det när jag får ha båda barnen vid min sida samtidigt ❤

Jag har fått firat och njutit av min födelsedag i över en vecka men än är inte firandet slut .. vi fortsätter fira lite till helgen då mina föräldrar kommer ner 🙂

Hoppas ni haft en bra start på veckan!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *