0 0
Read Time:1 Minute, 37 Second

Då var det fredag och dags för veckans inspiration – Dagens outfit!

Jag får börja med att tacka för alla fina kommentarer efter förra dagens outfit inlägg. Det värmer långt in i hjärtat att ni vill att jag ska fortsätta med dagens outfit inläggen och att ni är så många som inspireras av dessa. Och att dessutom många av er köper det jag visar och det jag har på mig.

Jag måste få berätta en mysig sak som hände när jag var på bio förra helgen. Jag såg en kvinna på bion som hade likadan tröja som jag hade, hon var jättefin i den. Efter ett tag kommer hon fram och frågar om hon får komma fram, och talar då om att hon läser min blogg och att hon hade köpt den tröjan just för att jag hade visat den, så glad jag blir <3.
Så det skulle jag vilja säga till er alla, är det så att ni ser mig någonstans, kom fram och säg hej, jag uppskattar det verkligen!

Nu har vardagen kommit ikapp oss och det är hela dagar fyllda med jobb. Själv har jag varit på konferens hela veckan så huvudet är fyllt av nya intryck och kunskap. Så ikväll blir det en lugn och fin kväll.
Imorgon ska jag bege mig till min äldsta son som har sin 30-års fest. Ja kan ni fatta! 30 År!!

Veckan som gått har för min del sett ut så här när det gäller mina outfits…

Klänning Ganni Stövlar ZARA Väska Gucci

Tröja och byxor ZARA boots Massimo Dutti Väska Gucci

Topp H&M Kjol Gina Tricot Boots ZARA

Blus och boots ZARA Kjol Gina Tricot Väska Gucci

Blus Gina Tricot Byxor ZARA Bälte Sandro Paris

Blus (Gammal) Skinnbyxor Frontrow living

Blus Gina Tricot Kjol Stylein/Löwengrip

Sköt om Er och ha en underbar fredagskväll <3

Ps! Glöm inte att berätta för mig vad ni tycker om veckan som gått….

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

10 thoughts on “Veckans inspiration

 1. Hej Helen. Som alltid är du så snygg i allt men jag bara älskar leoklänningen!! och äntligen fick jag tag på den, jag är såå glad. Kul att du vill fortsätta det är så inspirerande med dina inlägg. Ha en bra helg med party och kanske vila. Kram!!

 2. Härligt att du fortsätter! Jag får mkt inspo och även om jag inte alltid har råd att köpa precis det du visar så kan man hitta ngt liknande antingen hemma i garderoben eller i en prisklass som passar. 30 år hur kan det gå till du som är 25 ? njut party o helgledigt ? kram

  1. Haha… ja jag undrar också hur det gått till 🙂
   Det är det jag tycker om… att ni hittar kombinationer i er egen garderob av min inspiration 🙂
   Trevlig helg!
   Kram
   Helen ?

 3. Jag gillar verkligen ”veckans outfit” alltid snygga kläder (och kvinna) så inspirerande Helene. Brukar sjunka ned i soffan på fredagen efter middagen och kika in hos dig för att inspireras, lite av veckans höjdpunkt. Gillade blusen med volanger från Gina, tröjan med de svarta rosetterna från Zara är också så fin. Allt de andra var också fint. Ha nu en fin helg Helen ?

 4. Allt är ju som vanligt jättesnyggt. Allt med leo älskar jag. (Mitt ena barnbarn kallar mig för leoparden) . Ha ha. Den beiga volang blusen är också jättefin
  Ha en underbar helg
  Kraaaam Inger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »