Halloumiplättar!
Hur gått blev inte det här! Alltså – jag kom direkt till mathimlen!
Det här är en rätt som du kan bjuda på som förrätt men jag åt den som middag en kväll. Så fantastiskt gott.
Och väldigt enkel att göra. Så dom här måste ni testa 🙂
Det här receptet är för ca 2 personer
Halloumiplättar
4 ägg
2 dl riven halloumi (1 pkt)
1 msk fiberhusk
2 msk vatten
0,5 tsk salt
Vispa ihop allt och låt det stå och svälla i några minuter.
Stek sen plättarna i en vanlig stekpanna eller i ett plättlägg. Jag gjorde dubbel sats så jag använde både plättlägg och en vanlig stekpanna. Det är klart dom blir finare i ett plättlägg 🙂
Som tillbehör kan du egentligen ta vad du har hemma. Jag tog creme fraiche, avocado, räkor och lite löjrom.
Dekorera gärna med lite gröna blad.
Ät och njut!!