Brynäs Färjestad i Gavlerinken

0 0
Read Time:57 Second

Igår var jag på hockey – Brynäs – Färjestad
Tro det eller ej! Igår var jag på hockey med några av mina kunder.
Det blev en heldag i Gävle. Först lite kundbesök och sedan en snabbis in på hotellrummet för att svida om innan det var dags att möta upp några kunder i vip logen på Gavlerinken för lite mat och hockeymatchen mellan Brynäs och Färjestad.

Men först ett besök på ett superhärlig vinbar i Gävle – Verovin

Hit måste ni gå om ni är i Gävle någongång!

Och som man brukar säga – det går fort i hockey – nu sitter jag i bilen på väg tillbaka till Stockholm, ska strax in i ett telefonmöte.
Måste nämligen skynda mig hem för att byta om och byta väska.. för kl 13.00 ska jag möta upp min stora skatt på Centralstationen, det är ju i helgen vi ska åka bort…. och han vet ju fortfarande inte vart vi ska 🙂 men det vet ju inte ni heller..
Så häng med här inne (uppdaterar det jag kan) eller på mitt instagram (vitaestilo) så får ni se vart vi tar vägen 🙂

Ha en riktigt mysig fredag!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »