Middagstips!
Nu var det ett tag sen jag la ut några middagstips till er.
Jag är ju själv inne i en förändringsfas i livet när det gäller maten, där jag dagligen lär mig nya saker och tillagar nya rätter.
Men jag måste ändå säga att jag äter väldigt god mat varje dag och vid varje måltid känner jag mig mätt och har inte alls något sötsug. Förut hann jag nästan inte lägga ner gaffeln förrän jag var i skåpet och tog en chokladbit eller nåt annat sött och gott.
Men efter det att jag har ändrat min kost så känns det mycket bättre och jag mår mycket bättre.

Därför tänkte jag bjuda på en fantastiskt god kycklinggratäng som passar alla. Jag själv äter sallad till men ni kan tillsätta vad ni själv vill. Vill ni ha pasta, potatis, ris eller pasta så är det bara att äta och njuta utav det.

Kyckling med pestogrädde
Kycklingfilé (räkna med ca 200 g/pers)
5 dl grädde (till 4 pers)
150 g Fetaost
3 msk pesto

Stek kycklingen lite snabbt i stekpannan så den får lite färg – lägg den sen i en ungsfast form.
Rör ihop grädden och peston
Häll den över kycklingen
Smula över fetaosten på kycklingen
Grädda i 200 g ca 17 min (beroende på hur stor kycklingbitarna är, jag skär mina i mindre filéer)

Den här rätten är förutom väldigt god, lätt att tillaga!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *