Downtown Camper mitt i stan!
Ibland checkar jag ut från vardagen och checkar in på något mysigt hotell eller nåt Spa.
Och i fredags var det dags igen!
Ett skönt dygn på ett superhärligt hotell mitt i stan väntade.
Den här gången var det dags att prova Downtown Camper. Ligger vid Brunkebergstorg här i huvudstaden och är helt nyrenoverat. Det är ett Scandic hotell som har hållit stängt för att renovera och nu har det blivit en av dom mest populära hotellen i stan. Mycket för sitt spa och sin utomhuspool på taket.

Jag är ju inte stilla många sekunder när jag är hemma så för mig att checka ut från vardagen på det här sättet är värt all vikt i guld. Det är på det här sättet jag kan koppla av och hämta energi.

Efter incheckningen blev det ett träningspass på gymmet innan det var dags att ta ett varmt bad och en skön bastu…

Fantastiskt utsikt från gymmet

Efter träningspasset var det dags för den magiska Spa avdelningen….

För en gångs skull hade jag bokat allt med stora marginaler så jag slapp stressa mellan allting. Så i lugn och ro kunde jag bada, basta och till och med ta en liten power nap på rummet. För fredagskvällar är ju annars inte min starka sida, då sitter jag gärna uppkrupen i soffan 🙂

Så till slut var det dags för kvällens middag som intogs på en av mina favoritrestauranger Milles.

Och som vanligt när man bor på hotell så är det ju frukosten som hägrar….

Så kan en bättre fredag se ut 🙂
Och har ni planer på att åka till Stockholm och bo på hotell så kan jag rekommendera Downtown Camper!

Ha nu en fin tisdagskväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Lämna vardagen och checka in på Downtown Camper

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *