Några nålstick av Botox och du är som ny!
Som vanligt när jag skriver om dessa behandlingar så kan det en del bli upprörda. Men jag ber er att inte bli det!
Då det här med åldrande och skönhet är helt upp till var och en. Antingen så gör man det och står för det, eller så gör man det inte och är stolt över det.

Anledningen till att jag gör Botox är två, dels för att jag vill få bort min spänningshuvudvärk, jag går ständigt att drar ihop pannan för jag har lite för mycket i mitt huvud, vilket gör att jag spänner mig. Och det är andra är helt själviskt, jag vill helt enkelt inte ha mina rynkor i pannan och runt ögonen.
Jag känner mig mycket piggare och fräschare när dom är borta.

För några veckor sen var jag där och gjorde min behandling, och förra veckan var jag där för efter kontroll. Efter ca två veckor är det bra om man går tillbaka så att man tittar så att behandlingen har tagit på alla områden eller om man behöver fylla på lite grann.

Jag vet att det skrivs mycket om att Botox är ett nervgift (vilket det är) och att det kan få förödande konsekvenser, men vi ska också komma ihåg att det krävs stora mängder för att det ska bli sådana följder.

Vet ni vad Botox är?

Botox är ett medel som tillfälligt blockerar nervimpulserna till ansiktsmusklerna. Med andra ord så får Botox musklerna att slappna av så man inte rynkar pannan. För när man använder dessa muskler dagligen så leder det till linjer och rynkor. Dom framhävs mer på vissa personer och mindre hos andra.
Och det är bara området som man behandlar som slappnar av. Övriga muskler i tex ansiktet förblir som vanligt.
Resultatet håller ca 6 månader.

Vid det tillfället valde jag också att ta lite fillers på näsan för att ta bort insjunkna partier. Det blir lätt att det blir så när man bär glasögon.

Före
Efter

Jag går alltid till Marie på Skin Delight Clinic och gör alla mina behandlingar. För är det nåt som är viktigt när man håller på att injicerar så är det att det ska utföras av utbildade och professionella personer.
Vilket Marie är.
Många av mina vänner har också provat Marie och kommer inte att gå till någon annan hädanefter.
Alla blir så nöjda av resultatet, vare sig det har varit Botox, läppar, kinder, näsor, haka, hals. Ja ni kan välja att göra i stort sett vilken behandling som helst (förutom kirurgiska ingrepp)

Går ni i tankarna på att prova på någon behandling/injicering så tycker jag att ni ska ta kontakt med Marie, hon håller till i Gamla Stan.
Jag vet också att hon har öppet nu på lördag den 29/2. Normalt har hon inte öppet på lördagar, så passa på 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *