En naggande god rawfood boll
När sötsuget faller in så stoppar jag gärna handen i godispåsen. Men jag försöker låta bli det 🙂
Och därför försöker jag alltid ha dessa goda rawfood bollar i frysen, som jag kan ta upp på kvällarna när jag vill ta mig en kopp te och något gott till.
Tycker ni om chokladbollar så ska ni verkligen testa dom här lite nyttigare bollarna…
Chokladbollar
12 dadlar (kärna ur dom)
3 msk kakao
ca 1.5 dl havregryn
3 msk kokosolja (jag använder Reneé Voltaire, glasburk med rosa etikett)
kallt kaffe
Gör smeten i en matberedare om ni har
Kärna ur dadlarna
Häll i resten av ingredienserna och blanda om.
Tycker ni att smeten blir för torr, ha i lite mer kokosolja och kaffe.
Rulla dom till bollar och rulla dom sen i kokosflingor.
Går alldeles utmärkt att frysa 🙂
PS! Jag gör alltid dubbel sats 🙂
Kram