Rosa läppar hör våren till!
Jag tillhör dom som alltid har något på mina läppar. Har jag inte något slag av Lip balm så har jag läppstift eller något gloss.
Jag somnar aldrig utan att ha smörjt in läpparna med en näringsrik och aktiverande kräm.
Är ni likadan?

Jag har ett litet tips till er idag som tycker som jag – att det är både skönt och snyggt att ha något på läpparna. Och eftersom vi (snart hoppas jag) har våren/sommaren och värmen här så är det så fint och fräscht med lite rosa toner.

Det är en Läppenna från Lancome nr 202 – nuit & jour och lippgloss från Clarins nr 01

Ett litet onsdagstips så hör före kristi himmelsfärd 🙂

Missa heller inte alla fina nyheter som kommit hem hos ellos….

Idag pratar vi mycket om hållbarhet och vad vi kan tänka på när vi köper nya kläder – när världen förändras behöver vi också förändra oss själva.

Ellos kommer att genomföra ett stort hållbarhetsarbete där dom listat några mål som ska vara klara 2025, men redan 2022 hoppas dom kunna redovisa vilken påverkan det gjort. Du kan läsa om allting HÄR.

Vill ni titta på alla trendsäkra nyheter som kommit in så hittar ni dom under länken 🙂

Ha en fin kväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *