Kroatien i mitt hjärta

0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Kroatien i mitt hjärta!

Efter många tankar och funderingar så tog vi modet och bokade en resa till Kroatien. Upplevelse mässigt det bästa vi kunde göra efter den här våren. Men det är inte helt självklart idagsläget att åka iväg. Jag har fått många frågor angående resan. Hur vi kom ner, hur det är på flygplatsen, munskydd och säkerhet, ja frågorna har varit många.

Vi bokade resan själv, inte någon charterresa. Vi flög direkt från Arlanda med Norwegian ner till Split och därifrån Taxi ner till Tucepi. Det var väldigt lite folk på Arlanda och alla bar munskydd. Däremot var det mycket som var stängt på Arlanda och Tax Free butiken gapade till större delen tomt i hyllorna.

Väl på plats är säkerheten enorm. Alla taxichaufförer och restauranger bär munskydd och du får inte gå in i matbutiker och apotek utan munskydd och överallt finns det handsprit.

Med tanke på munskydd på flygplatsen och på planet så fick jag lite halvt om halvt panik, för det var inte lätt att andas genom dom, ändå hade jag ett med ventil…

Jag kommer göra några inlägg om vad vi gjort och på vilka utflykter vi varit på när jag kommit tillrätta hemma igen, men visar några fina bilder.

Sitter på flygplatsen och skriver det här inlägget och jag kommer definitivt att åka tillbaka….

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Kroatien i mitt hjärta

 1. Hej Helen. Väldigt vackra bilder och vad skönt att ni är nöjda med resan. Vi var i en likadan situation och tog beslut att åka till södra Italien. Det är ordning och reda där och, som du skriver, masker, handsprit överallt tillgänglig, hålla avstånd är en del av det dagliga livet. Stränderna är organiserade: det finns markeringar med mellanrum var man får ligga och sätta in sin parasoll. Vi flög från Kastup, det var lugnt där, affärerna har börja öppnas och den stora tax-free butiken hade mycket att erbjuda precis som förr.
  Ha en trevlig söndag!
  Hälsningar Mila

  1. Hej Mila!
   Vad skönt att det är fler än vi som hade samma tankar och blev så positivt överraskad av att det var sådan ordning. Jag är imponerad över hur dom styrt upp allting och hur noggranna dom är med allt.
   Hoppas ni hade en fin resa.
   Kram
   Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »