0 0
Read Time:1 Minute, 53 Second

Tucepi i Kroatien!
Nu är vi hemma igen efter en fantastisk vecka i Tucepi i Kroatien.
Som jag skrev i tidigare inlägg så var vi ju skeptiska till att åka, men tog det valet att göra det. Vilket vi idag är väldigt glada över när vi såg hur allting fungerade och hur väl skött allting är.
Jag har även hört från flera som varit iväg att dom också har upplevt samma sak.
Det är betydligt mer ordning och uppstyrt än vad det är här i Sverige.
Jag såg ett videoklipp på nätet häromdagen från Kallis i Visby…. jag tänker inte säga så mycket mer än: – vad tänker folk med!!
Jag tror att risken är större att bli smittad av corona är större både på Gotland och på Öland än vad det är ute i Europa just nu (bara min åsikt!!)

Hur som helst så kom vi till Tucepi i Kroatien på vår resa. Ett resmål som varit på min önskelista under några år men av någon anledning inte har blivit av. Men eftersom dom var en av länderna som öppnade upp för oss svenskar ganska tidigt och att dom har haft ett väldigt lågt dödstal (ca 120 personer) så tyckte vi att det kändes ganska tryggt ändå.
Och jag är väldigt glad i dag att vi valde just Tucepi med tanke på att det var så lite turister där.
Vi var även in i Makarska och där var det betydligt mer turister, men ändå inte mycket.

Vi bodde på ett hotel som heter Bluesun Alga och som ligger precis vid stranden och mitt i själva centrumet. Centrumen efter kusten där är ju byggda efter stranden, så du går längs vattnet på en strandpromenad och där ligger både butiker och restauranger (för er som inte varit där).

Vi kommer definitivt att åka tillbaka, vi har redan börjat planera hur vi skulle kunna göra och lägga upp resan för att kunna få se och uppleva så mycket som möjligt. Det är ju lättare nu när vi varit där och sett lite mer.

Nu har vi två veckor kvar av semestern, helt oplanerad, så nu utgår vi lite från hur vädret är och tar både mindre och större utflykter utifrån det 🙂

Hoppas ni haft en bra måndag!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »