Poké Burger med god mat och goda drinkar!
Poké Burger finns på några olika ställen i Stockholm, bla i Alvik, på Kungsholmen, Ekerö och i Norrtälje.
På Kungsholmen finns två ställen, varav ett ligger på en pråm längs Norr Mälarstrand, och där hamnade jag 🙂

Jag är barnsligt förtjust i Poké bowl men det var inte därför jag valde att åka hit, utan för att jag hade sett bilder på så mycket annan mat, lite fingerfood och sharing mat som jag tyckte såg så gott ut.

Nu visste jag inte när jag åkte dit att restaurangen låg på en pråm, för det blir ju lite problem för mig som är så åksjuk. Men jag satte mig så jag kunde fokusera blicken på horisonten, så jag kunde njuta av en god middag trots allt 🙂

Sen kunde jag ju inte motstå desserten… Churros 🙂

Nån av dom här restaurangerna kan ni absolut leta upp 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *