Ber om ursäkt för min frånvaro

0 0
Read Time:1 Minute, 40 Second

Studenten i antågande..
Gokväll raringar!
Jag får börja med att be om ursäkt för min frånvaro här inne dom sista dagarna, men jag har inte fått ihop tiden sen jag kom hem från semestern. Har haft mycket att göra på jobbet, men roligt att vara tillbaka, alla är så positiva när solen skiner :-). Sen nalkas den ljuva sommaren och för många innebär det studenten. Redan ikväll har vi en liten mindre studentmiddag och imorgon eftermiddag/kväll är det också student med middag och nästa fredag är det då dags för min egen lilla skatt att kliva ut i livet och lämna tryggheten bakom sig, kanske redo att stå på egna ben och ta tag i framtiden, vet vet! Men hur som så har det varit massor att göra på kvällarna inför dessa studentfiranden så jag har helt enkelt inte hunnit med. Mitt i allt detta så har något fantastiskt roligt hänt mig, även jag tar ett stort kliv ut i livet, nästan helt ovetande om vad som väntar egentligen. Men innan det beslutet har tagits har många tankar farit genom mitt huvud och många frågor har behövt svar, vad det är kan jag i skrivande stund inte berätta men förhoppningsvis så får ni reda på det under nästa vecka…

Men vad är det då som gäller när det är studenten? Jo, man vill ju vara lite extra fin, kostym, skjorta, slips, skor, bälte och mer där till har inhandlas till lilla skatten och även jag har naturligtvis fått något nytt och fint att sätta på mig, så nu springer jag runt här hemma och har ”världens” problem.. vet inte vad jag skall välja, jag har köpt två nya klänningar, en för varje tillfälle, men vilken jag skall ha på vilken dag har jag inte bestämt, inte heller vilka skor jag skall ha och heller inte vilken handväska. Ni märker vilka problem jag har att brottas med 🙂

Studentfirande
Klänningarna hittar ni HÄR och HÄR

studentfirande 1

studentfirande 2

Jag är ledsen men jag måste rusa vidare……

Ha en fin torsdagskväll!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

6 thoughts on “Ber om ursäkt för min frånvaro

  1. Visst är klänningarna jättefina och sitter säkert Såå snyggt på dig. Men…… 10 000:- för två sommarklänningar. Här räcker dom pengarna just nu till både spis och tvättmaskin. Ha ha kram Inger

  2. Vilka underbara klänningar och skor :). Och du, man får vara frånvarande, det är faktiskt helt OK <3.
    Ha nu en toppendag och toppenhelg.
    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »