0 0
Read Time:1 Minute, 47 Second

En outfit för varje dag!
Det är fredag och dags att presentera dagens outfit från veckan som gått.
Det är höst i luften och det börja bli kyligt, framförallt på mornarna.
Jag försöker bita ihop, jag vill inte alltid krypa in i byxorna och dom varmare tröjorna på dagarna.
Så den här veckan har jag försökt hållit ut, trots att jag flera dagar tycker att det har varit lite för kallt för just den outfiten. Men jag tänker som så att det kanske är sista veckan jag kan gå med bara ben och bara armar 🙂

Hur har er vecka varit så långt?
Jag har haft mycket att göra på jobbet och sen har jag varit en vända hem till Hälsingland för en begravning, det är aldrig rolig med begravningar 🙁
Men nu är det fredag och jag sitter här hemma och funderar på vad jag ska göra ikväll och kommer fram till att jag inte ska göra så mycket 🙂
Jag är ganska trött med tanke på att jag körde 70 mil igår, så jag tänkte att jag lägger mig i soffan och ser vad jag får för middag :-).

Och som ni kanske märkt har jag inte gjort så många inlägg den här veckan och det beror helt enkelt på att jag har bytt webbhotell och det har gjort att jag inte har kunnat göra några inlägg. Men nu är jag på plats och äntligen så går det mycket snabbare och ladda upp min sida. Många har hört av sig att det tar väldigt lång tid att gå in på min blogg, men nu ska det vara löst 🙂

Innan jag tar fredag så visar jag naturligtvis er dagens outfit….

Kofta Busnel T-shirt Levete room Byxor HOPE Väska Louis Vuitton Sneakers Steve Madden

T-shirt Levete room kofta köpt hos Valdy Living Byxor ZARA Sandaler Inuikii Väska Stylein

Tröja Filippa K Byxor Lindex Sneakers Steve Madden Väska Stylein

Tröja Alexandre Laurent Byxor Marella Sneakers Steve Madden

Topp MARQET kjol Gina Tricot Sneakers Steve Madden

Klänning MARQET Sneakers Steve Madden

Linne MARQET Tröja Alexandre Laurent Kjol Stradigvarius Sneakers Steve Madden Väska köpt i Palma

Och jag säger ….
HAPPY WEEKEND!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

8 thoughts on “En outfit för varje dag!

  1. Hej! Tack för all klädinspiration. Bild 5 och 6, wow! Jag tror jag har blivit lite modigare och mer stilmedveten sedan jag började följa dig 🙂 Jag behöver både jobbkläder för stockholmsliv strax utanför storstaden i veckorna och mer kläder som kanske egentligen är mig för umgänge och fritidshusliv utanför Västerås under helgerna. Kram från Karin

  2. Wow, vilken vecka!, jättefina outfits! Tar med mig inspirationen och garderobsshoppar. 😊 Trevlig helg önskar Marie. ☀

  3. Vad skönt att man kan komma in snabbare på din blogg. Vet ej hur många gånger jag släkt ner din blogg pga att det tagit en så enorm tid. Synd så jag har nog missat mycket. Men nu så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »