Fredag och dagens outfit!
Nu är vi här igen, fredag och dagens outfit.
Jag förstår fortfarande inte vart veckorna tar vägen…. jag hinner aldrig med det jag ska känns det som.
Den här veckan har jag haft mycket kundmöten och kundluncher, vilket resulterar i att mina administrativa göromål kommer efter, och det tycker inte min chef om 🙂 Skämt och sido. Men det är frustrerande när jag känner att jag inte riktigt hinner med. Och nästa vecka är det ännu värre, då kommer jag knappt vara hemma något alls, det är på torsdagskväll jag kommer landa hemma i soffan.

Även här hemma ligger jag lite efter, väntar fortfarande på lite saker innan allt faller på plats, sen hinner jag ju inte åka och handla det jag skulle behöva heller… saknas bla en kontorsstol till mitt kontor så jag sitter vid köksbordet och jobbar, vilket inte är så bra för nacken känner jag 🙂

Men jag ska inte klaga, jag är frisk!
Hade en förkylning här för några veckor sedan då jag var lite hängig i några dagar, men då gick jag faktiskt och tog ett Coronatest, men det var negativt.

Men kära läsare… jag ska inte tråka ut er om mitt liv utan vi hoppar väl in i veckan som varit…

Väst H&M Byxor ZARA Skjorta COS Boots & Other Stories Väska H&M

Svart kofta H&M Byxor 5 Units t-shirt MQMARQET Boots Vagabond

Polotröja Tullhuset Living Kappa Massimo Dutti (från förra året) Byxor ZARA Boots Vagabond

Kostym MQMARQET Polotröja ZARA (förra året) Sneakers Steve Madden

Tröja Neo Noir Valdy Living Byxor MQMARQET Boots gamla Bälte köpt i Palma

Väst Neo Noir Tröja Wakakuu Byxor ZARA Boots Vagabond

Klänning Adoore Höga svarta stövlar Vagabond (grymt sköna, som att gå i tofflor) Väska asos

Jag önskar er en mysig fredagskväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *