3D ögonbryn – microblading!
Samma behandling fast med olika namn.
3D ögonbyrn och microblading är samma sak som att tatuera ögonbrynen.
Nu höjer säkert många på ögonbrynen 🙂
Men faktum är att det är en av dom bättre behandlingar jag har gjort.
Jag gjorde min tatuering för några år sen och sen den dagen har jag aldrig målat mina ögonbryn.

Jag känner mig alltid pigg och fräsch runt ögonen, det är till och med så att jag glömmer bort att noppa ögonbrynen eftersom jag aldrig gör något med dom.

Hur går då en microblading till?
Ni börjar med ett få en bedövningssalva på ögonbrynen som ni får ligga med i ca 20 min.
Är det första gången du gör det så kollar man tillsammans av vilken färg du ska ha, så det inte blir för mörkt.
Sen börjar dom tatuera in som hårstrån, det är inte som förr i tiden när man i stort sett rakade bort allt hår och gjorde ett hårt streck 🙂
Här får du fylliga och ”naturliga” ögonbryn.
Det tar lite tid för det är pillrigt, dom tatuerar och sen tittar man hur det ser ut, vart det behöver fyllas på och fortsätter tills man fått ett fint resultat.
Du blir naturligt snygg helt enkelt.

Men här är det viktigt att du går till någon som är duktig, det kan gå lika fel som med Botox, det kan bli streck utanför, dom kan gå för långt ner i huden så färgen börjar rinna. Så välj en salong med omsorg och med bra recensioner.
Jag går hos Gunilla Vinter i Gamla Stan, hon håller till på samma klinik där jag går och tar Botox. Gunilla är så noggrann, allt måste vara perfekt, in i minsta detalj.
Det är flera bland mina vänner som nästan inte haft några ögonbryn som gjort behandlingen och blivit så himla nöjda.

Förutom ögonbrynen så har jag även tatuerat in en eye liner, även det enormt skönt, så till vardags fyller jag aldrig i min eye liner längre. Om jag vill ha en fest makeup med lite mer färg så kan jag fylla i den, men även det väldigt sällan.
Den här gången provade vi även att ”sudda” lite på den nedre ögonfransraden, så det ska bli spännande att se när det läkt hur det ser ut.

Det är ju så efter en sån här behandling, att färgen är väldigt mörk dom första dagarna, sen när skorpan släpper blir färgen ljusare.
Eftersom dom gör ”hål” i huden så bildas en sårskorpa och det tar ca 3 dagar innan det är borta.
Under tiden är det viktigt att smörja in ögonbrynen med Helosansalva så dom håller sig mjuka. För lossnar sårskorpan för tidigt kommer den att dra med sig färgen, och då får ni göra om allting.

Efter några veckor får ni gå tillbaka och se så att allt ser bra ut eller om det behövs fyllas på någonting. Och det ingår i priset.
Sen är det bara att gå tillbaka och fylla i när ni tycker att det släppt, jag var där för 1,5 år sen ungefär och nu tyckte jag att jag ville fylla på lite grann.

En behandling som är värt varenda öre – så skönt att alltid se pigg ut!

Ni kan boka Gunilla Vinter via Bokadirekt

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *