0 0
Read Time:55 Second

Att få sätta sig vid dukat bord!

När jag behövde det som mest så stod middagen uppdukad. Ibland springer livet ifrån mig lite grann och precis där befinner jag mig just nu. Jag hinner inte på nåt sätt med det jag skulle behöva göra. Och när det blir för mycket så blir ingenting gjort istället. Då blir jag både ledsen och frustrerad för att jag inte räcker till. I lördagskväll när jag kom hem, helt slut, och hade ångest över att behöva ställa mig och laga mat, så var middagen inhandlat och redan påbörjad, det enda jag behövde göra var att ta emot ett glas champagne och sätta mig ner och vänta på att middagen skulle bli klar.

Samma sak hände i söndags, var på väg hem vid 18.30 och hade min yngsta son och hans kompis på besök, men istället för att laga middag hemma så bjöd dom på middag ute på restaurang.

Dett var precis vad jag behövde i helgen! Nu ska jag försöka släppa min stress och komma tillbaka till det ”normala” igen…..

Ha en fin kväll!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »