Välkommen hem till mig!
Och då är frågan vart mitt hem är 🙂
Ni som har följt mig under alla dessa år har sett att jag har delat med mig av mitt hem i min lägenhet. Nu den sista tiden är det många som har uppmärksammat att det är bilder från ett annat hem.
Så jag tänkte att jag delar med mig av det ”nygamla” hemmet också 🙂

Jag har delvis flyttat, eller egentligen har även det här varit ett boende under tio års tid, men vi har haft två boenden med tanke på att huset vi bor i ligger en liten bit utanför stan, och sen har vi då haft lägenheten lite närmare stan.
Men i somras bestämde vi oss för att hyra ut lägenheten, dels för att vi bara är i huset på sommaren, och dels på tanken på coronan, att vi försöker undvika att vara där det är stora folksamlingar.
Under dom här åren har vi prioriterat att göra det ombonat och fint inne i stan och har låtit huset stått som det är.
Men nu när vi bor här på heltid så har ”fixar Helen” tagit tag i även det….

Vi har som ni sett tidigare bytt sovrum och renoverat det, det är ännu inte riktigt klart, sänggaveln skulle ha kommit i december men är försenad till februari 🙁
Hallen har fått sig ett litet lyft, några av möblerna har vi bytt ut och satt i lägenheten och tvärtom.
Köket har fått nya möbler och lite uppfräschning i väntan på att vi ska renovera köket.
Vi har gjort ett nytt gästrum/kontor av vårt gamla sovrum.
Även övervåningen börjar få sig en makeover, men där ska golven slipas och lackas.
Så det finns lite kvar att göra…
Men lite bilder kan jag bjuda på idag 🙂

Tycker aldrig att jag blir varken klar eller nöjd så mina projekt fortsätter 🙂

Ha en fin kväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

12 tankar om “Välkommen hem till mig!

 1. Aha, det är så det ligger till!😊 Jag som trodde att du varit singel i lägenheten och nu träffat en trevlig kärlek och blivit sambos i huset ganska nyligen, ja där ser man! Trevligt att ha flera boenden att fixa i, själv har jag också två ställen och är på väg att skaffa ett tredje – tur man älskar att renovera och fixa!😅

 2. Ja men! Har funderat några ggr o tänkte att jag missat att du flyttat, läser inte riktigt alla inlägg i perioder… Ser så fint ut! Kul o bo i hus, hoppas det inte är för bökigt med kommunikationerna (fast mkt hemmajobb nu väl). Gillar den svarta byrån/avlastningsbordet i hallen, nåt speciellt märke? Letar så efter ett nytt i min hall men kan aldrig bestämma mig 😀 typiskt mig att aldrig komma till skott. Kram Milla

  1. Ja det är skönt.
   Vi trivs bäst hemma annars tar vi bilen när vi åker någonstans.
   Byrån är jättegammal, vet inte ens vart jag köpte den. Den var vit men har målat den svart
   Kram
   Helen

 3. Åhh. Jättesnyggt
  Bra smak har du
  Trodde också du levde enssm i lägenheten. Men se sä fel man kan ha. Ha nu en underbar helg
  Kraaam Inger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *