(Det här är ett samarbete med AZ Design och innehåller annonslänkar)

Tänk att få inreda en restaurang!

Har inte ni några drömmar som ni skulle vilja bli verklighet? Eller så har vi en dröm som förblir en dröm, men som vi ändå ofta går och tänker på.

När jag gick i skolan hade jag en dröm om att bli frisör. Jag kom dessutom in på frisörutbildningen i Sundsvall. Men istället för att flytta till Sundsvall så tog kärleken mig till Västerås.

Trots det har jag inte slutat drömma! Jag vet fortfarande inte vad jag ska bli när jag blir stor. Men jag vet vad jag vill göra…. och det är många saker i ett. Och en del i det hela är att på nåt servera mat och dryck, men som sagt, det är bara en del i det hela 🙂

Hur som helst så ramlade jag häromdagen över en sida som heter AZ Design har massor av inredning för just restauranger. Dom har fler inriktningar också, men det var där jag fastnade:-)

Tänk er att få bygga upp nåt från början och få bestämma allting själv!

Jag gick igång på det här och började titta runt för att plocka ihop möbler och porslin som jag skulle vilja ha. Den här drömmen jag har skulle jag dessutom vilja driva i ett annat land….

Jag skulle gärna vilja inreda mitt lilla paradis med mycket soffor, som en lounge…

Alla soffor finns i en mängd olika färger, det gäller bara att bestämma vilken färg man vill inreda med 🙂

Jag skulle vilja att allt är väldigt skönt att sitta i förutom att det är snyggt…

Sen bord som är runda och fyrkantiga med någon fin skiva. Här har du massor med valmöjligheter

Och tänk er att få välja ut allt porslin!!

När jag hade tittat runt och hittat allt det fina så ser jag att du som privatperson kan handla här också. Så allt som finns i webbshopen kan ni handla. Gå in och kolla på allt som finns….
Ni hittar allt hos AZ Design

Skulle ni däremot vilja inreda ett fint kontor så har dom självklart höj och sänkbara skrivbord och ett stort utbud av skrivbord också 🙂

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *