Sovrum med hotellkänsla!
Nu kan jag nog (nästan) säga att sovrummet är klart, klar blir jag nog aldrig 🙂
Men så pass klar att jag kan visa er hur det blev iallafall.
Jag tycker ju att det så otroligt mysigt att bo på hotell, där känner jag mig som hemma.
Så det viktigaste för mig när vi gjorde ett nytt sovrum, var just att få samma känsla som jag känner när jag är på hotell.

Det tog som sagt var sin tid. Men det har inte bara berott på mig, jag hade köpt en sänggavel hos ett företag där det skulle ta ca 8 veckor innan den skulle levereras, det är ju så det brukar vara.
När åtta veckor nästan gått, eller rättare sagt några dagar innan den skulle levereras, fick jag ett mail att det skulle ta ytterligare åtta veckor!!!
Då blev jag inte så glad kan jag säga, och när jag försökte kontakta dom svarade dom inte på mail trots upprepade försök från min sida, när dom till slut svarade var det mer bara en axelryckning.

Sexton veckor senare kommer äntligen sänggaveln.
Jag hade då också beställt ett väggfäste för att sätta upp sänggaveln, men den var naturligtvis inte med!!
Jag kontaktar återigen företaget och får inget svar… Efter fjärde mailet och ett hot om att ta det här vidare får jag ett svar att fästet kommer om fyra veckor!
Jag vet iallafall vart jag INTE ska handla fortsättningsvis…

Trots detta! Så tycker jag att det har blivit väldigt mysigt och hemtrevligt i sovrummet, ni får se själva och säga vad ni tycker.

Här sover jag gott med mitt tyngdtäcke 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

9 tankar om “Sovrum med hotellkänsla

  1. Såå sååå snyggt. Samma färger som vi har. Fast jag tog ner mina mörka sammetsgardiner igår och satte upp ljusa. Kraaam Inger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *