7 – rätters middag på Ekstedt
Visst kan vi väl alla vara överens om att vissa dagar är bättre än andra?
I tisdags var en sån dag!
En dag som jag har jobbat för att kunna genomföra och som jag hoppas och tror ska leda till nåt riktigt bra!
Jag hade en affärsmiddag inbokad på Ekstedt.
Ekstedt är en restaurang i Stockholm med väldigt hög rang där all matlagning sker över öppen eld.
Bakom konceptet ligger Niklas Ekstedt, som är uppvuxen i Järpen och där idéen om att laga mat över öppen eld föddes och där skogen blev inspirationen för all matlagning.
Dessutom har han lyckats knipa en stjärna i Guide Michelin.
Hos Ekstedt äter du antingen en 3- rätters meny eller en 7-rätters meny och den är alltid anpassad efter säsong och ändras ständigt.
Men en smakupplevelse utöver det vanliga!
Med en 7-rätters middag, en gudomligt vinpaket och ett fantastiskt trevligt sällskap så blev kvällen så mycket bättre än vad jag hade kunnat drömma om, och förhoppningsvis början på något riktigt bra 🙂
Tänkte bjuda på ett litet smakprov från kvällen…
Och sist men inte minst hade jag kvällen till ära det bästa och trevligaste sällskapet – Markus Aujalay (känd som jury i Sveriges Mästerkock)
Timmarna bara rann iväg och vi hade såå mycket att prata om 🙂
Med det bakom mig som den bästa dagen den här veckan så ska jag ta och omfamna denna torsdagskväll!
Kram