Fredag och dags för veckans outfit!
Veckans bästa dag är här – fredag och med den så kommer som vanligt dagens/veckans outfit.
Nu känns det verkligen att det är höst, brrr så kallt det är.
Det är mysigt att det är sol vissa dagar men trots denna vackra varelse på himlen så är det kallt.
Häromdagen när jag klev upp var det bara 8 grader!!!
Då vill jag gärna krypa tillbaka i sängen igen 🙂

Nåt helt annat… hur har er vecka varit?
Själv har jag haft massor med möten och mycket jobb, men så himla roliga möten och dom närmaste veckorna kommer att följa i samma fotspår…

Men nu är det helg och inte vilken helg som helst – imorgon ska vi gå och lyssna på GES på Cirkus, det ser jag verkligen fram emot. Köpte biljetter för över 1 ½ år sedan men det var något vid namn Corona som kom emellan…
Men nu är det som sagt var äntligen dags 🙂

Som ni säkert vet sedan länge så är ju fredagar den dag jag hoppar in mina myskläder, kryper upp i soffan och bara ligger där, så blir det även ikväll, men innan jag gör det så tänkte jag att ni skulle få se dagens outfit från veckan….

Skjorta Leveté Room – Topp Davida – Skinnbyxor (bästa som finns) Frontrow living – Sneakers Steve Madden

Skjorta Levetè room – Väst Busnel – Jeans Lois – Boots från Valdy Living

Väst Neo Noir – Klänning H&M – Loafers Steve Madden

Tröja från Wink (gammal) – Kjol Stradigvarius

Klänning Neo Noir Valdy Living Boots Valdy Living

Tröja och byxor MQ Marqet

Tröja gammal – Väst Neo Noir – Kjol Neo Noir (förra året) – Sneakers Steve Madden

Så där darlings! Nu skulle jag bli jätteglad om ni ville tala om för mig vad ni tyckte om den här veckan 🙂

Njuta av denna härliga kväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

4 tankar om “Fredag och dags för veckans outfit

  1. Längtar alltid till fredag och dina klädtips 😊
    Bra blandning av prisnivåer och så mycket som går att kombinera. Älskar din färgskala 💕

  2. Tack för fina stiltips! Jag åkte bums och inhandlade den grå/svartrandiga tröjan från MQ Marqet, såååå snygg! Stor i storleken dock om någon mer är intresserad av den. Så tacksam för dina tips som hjälper mig. Liknande skinnkjol har jag sedan tidigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *