0 0
Read Time:3 Minute, 10 Second

(Det här är ett samarbete med Dot Shot och innehåller annonslänkar)

Jag lägger in det här inlägget en gång till då det är flera av er som har köpt och är väldigt nöjd och fler av er som skriver till mig och frågar om det hjälper!
Och det hjälper – iallafall mig – jag mår mycket bättre i min kropp och all värk som jag tidigare haft är borta eller betydligt mindre.
Den här drycken är antiinflamatorisk och hjälper mig att kunna sova hela nätterna, jag märker sån skillnad när jag någon kväll råkar glömma den.
Har ni ont i muskler eller har någon inflammation som gör att ni på dagarna inte är full kapabel att göra vissa saker så tar ni självklart den på morgonen.
Den verkar i ungefär 8 timmar så det är ju en hel arbetsdag eller en hel natt.

I veckan fyllde jag på mitt lager för jag kan verkligen inte vara utan den.
Har ni inte provat så gör det!
Glöm inte min kod – ”vitaestilo15” så får ni 15% rabatt när ni köper en låda med Dot Shot.

Inte utan min Dot shot!
Har ni provat Dot Shot?
Det hade inte jag heller fram till för några veckor sedan.
Jag har bara läst om det och vilka fantastiska resultat det ger om man har ömma muskler och leder och inflammationer.

Dot Shot är världens första och enda flytande Gurkmeja / Curcumin dryck.

Det är en ren wellness dryck med dokumenterade goda effekter. Redan efter ett par antal dagar märker dom flesta en stor skillnad, som t ex mindre inflammationer i kroppen, mindre smärta i leder och ömma muskler, samt förbättrad smidighet. Dessutom är det en kraftfull antioxidant.

Det unika med Dot Shot är att den har ett upptag i kroppen som är upp till 39 gånger högre än alla andra gurkmeja produkter på marknaden.

Varje Dot Shot flaska på 70 ml motsvarar därmed ca 13–15 Curcumin kapslar eller ca 250–300 g färsk gurkmeja / pulver.

Efter min olycka för över 10 år sen har jag alltid, och då menar jag alltid, varje dag, ont i min skadade fot samt att jag förmodligen slog i min vänstra höft under fallet, för jag har haft svårt att sova på den sidan efter olyckan. Och sen fyra år tillbaka kan jag inte sova alls på den sidan.

När jag träffade Dot Shot på en mässa hör för några veckor sedan fick jag tipset om att ta 2 Dot Shot varje dag i 3-4 dagar och sen 1 varje dag, och det gjorde jag, och redan andra dagen så kunde jag sova på min höft. Jag vaknade inte en natt av att jag hade ont.
Jag tränar dessutom ganska mycket men är nog sämst på att stretcha, så det här är det bästa som har hänt min onda kropp.

Så jag känner att jag måste dela med mig av den här underbara drycken till er som går och har lite ont och inte vet vad ni ska göra.

Jag har fått en rabattkod till er som vill prova på det här och det är om ni köper en kartong (24 pack) så får ni 15% rabatt – använd koden ”vitaestilo15” i kassan!

Här har ni några effekter som gurkmeja har:

Antiinflammatorisk: Oralt administrerat curcumin visade sig vara lika effektivt som kortison och ibuprofen vid behandling av inflammationer.

Leverskyddande: Curcuminets antioxidanta och antiinflammatoriska egenskaper bidrar till att stärka leverskyddet.

Hjärta och kärl: Gurkmeja har en skyddande effekt på hjärta och kärl, bl.a. genom att minska kolesterol- och triglyceridnivåer.

Infektioner: Curcumin hämmar tillväxten hos en mängd olika virus, bakterier och parasiter. Hjälper också vid svampinfektioner.

Mage-tarm: Gurkmeja/curcumin antiinflammatoriska effekt hjälper vid flertal olika mag-tarm sjukdomar.

En dryck för bättre hälsa och ett aktivare liv helt enkelt!

Testa – du kommer inte ångra dig 🙂

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *