En spontanmiddag på Scarpetta i julruschen

0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second

En spontanmiddag på Scarpetta i julruschen!

Hur mysigt var det inte att få sätta sig och äta en god pasta på Scarpetta mitt i julruschen?!

Jag är nog lika stressad som tomten just nu… hoho! Dels så jobbar jag väldigt mycket, vardag som helg, jag styr upp julen som ska vara hemma hos oss plus att jag aldrig blir klar med julklapparna… jag är en person som börjar köpa julklappar tidigt men som ändå aldrig blir klar, för ju tidigare jag börjar desto mer köper jag 🙂

Häromdagen var det min tur att få välja årets julklapp. Jag hade önskat mig två saker, men eftersom dom är lite dyrare så fick jag välja en av dessa. Vi sprang runt på stan som förvirrade tomtenissar men hittade inte just det jag sökte, så det slutade med att vi beställde den på nätet istället.

Eftersom vi ändå var på stan och det var middagstid chansade vi på att gå förbi Scarpetta för att kolla om det fanns något bord. Jag har aldrig varit där tidigare och eftersom det fanns önskemål om en Italiensk middag så passade det ju bra.

Bord fanns det, men vi fick sitta ute på deras uteservering men som var ombonad och med infravärme så det var supermysigt.
Inredningen inne var självklart lika fint som på La Perla, däremot så tyckte jag faktiskt att maten var bättre här än på La Perla.

Tanken var en snabb och enkel middag, men den slutade med vin, öl och en 3-rättersmiddag, jag älskar att lyxa till det i vardagen 🙂

Jag ska tillbaka dit i slutet på januari med en väninna och det ser jag verkligen fram emot!
Har ni inte varit där så passa på om ni är i Stockholm 🙂

Ha det så bra nu i julstöket raringar!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »