Helgens födelsedagsfirande

1 0
Read Time:1 Minute, 25 Second

Helgens födelsedagsfirande!
Ja må du leva idag!
Helgens födelsedagsfirande blev i Västerås i helgen, det var min äldsta skatt som skulle firas.
Egentligen fyller han inte år förrän imorgon (10 januari) men eftersom jag befinner mig i Båstad då så passade vi på att fira i lördagskväll istället.

Och för mig är det självklart att det ska firas, men jag vet att det är många som inte tycker om att fira, vare sig sina födelsedagar och jul med mera. Men jag väljer att fira, för jag tycker det är så kul.
Men när jag skriver ”ja må du leva idag” så känner jag lite på orden och tänker att, ja du må leva idag, och egentligen så är det det vi ska göra alla dagar, LEVA!
Försök, i den mån det går, leva och ha det bra alla dagar. För vi vet inte när dagarna tas ifrån oss.
Jag har efter min olycka försökt tagit tillvara på många tillfällen, tillfällen som jag tidigare kanske inte tyckt hade nån betydelse, men det har jag ändrat på.
Och efter det att min mamma blev sjuk försöker jag tänka på det än mer, för där börjar jag känna att jag får lite panik över saker jag inte gjort och sagt med och till henne, men nu är det försent :-(.

Men om vi tänker bort det som är mindre roligt för stunden och fokuserar på det som är lite roligare så hade vi en supermysig kväll tillsammans i lördags….

Som det inte vore nog med en 3-rätters middag… nej det skulle bli ytterligare en dessert med kaffe drink på en annan restaurang 🙂

Tänk att han blir 33 år på tisdag!

Önskar Er en fin vecka!

Kram

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »