Månadens smakbox och ett recept
Äntligen är det dags för en ny Smakbox, jag tycker det är lika spännande varje gång den kommer.
Det är alltid så himla bra produkter med och dessutom medföljer ett litet magasin där det står om produkterna och där finns även recept med man kan prova.
Den här månaden heter boxen ”NYTÄNK” – och så kan det vara ibland, att vi behöver tänka nytt. Ett sätt att tänka nytt är att vara öppen för förändringar och nyheter och känner ni att ni är det så ska ni prova på att prenumerera på Smakbox, ni kommer inte att bli besvikna.
När ni börjar en prenumeration på Smakbox (som kan avslutas när som helst, finns inga uppsägningstider) så får ni 20% rabatt med koden ”vitestilo”.
Boxen har ett värde på ca 400 kr och den kommer bara varannan månad, helt perfekt om ni frågar mig 🙂
Eftersom jag bor i en större stad så har jag möjlighet att välja till kylt och fryst, vilket jag har gjort. Så kolla på ert postnummer om ni också kan göra det, om inte så tar ni bara själva boxen.
Här kommer ett litet smakprov på vad boxen innehöll den här gången…
Utav det som var med lagade jag en god pastarätt:
Lönneberga kyckling (smakbox)
Fontata fetaost (smakbox)
Matlagningsgrädde
Pesto
Färsk Gnocchi Rana (Smakbox)
Skär kycklingen i mindre fileér
Koka pastan
Stek kycklingen
Ta en större kastrull eller en stor stekpanna och häll i matlagningsgrädden och peston, rör ihop det. Häll sedan ner den stekta kycklingen och den kokta pastan och rör ihop.
Lägg upp det på ett uppläggningsfat. Toppa med ruccola och paprika och smula över lite fetaost.
Jag tycker det är toppen med allt gott man får i Smakbox!
Kram
Kvarg, fetaost är användbart till väldigt mycket.
Fetaost brukar jag har i en sallad, eller som pålägg
på knäckebröd. Fanns en hel del i den boxen.
Jag det är gott som du säger och boxen var så bra den här gången 🙂
Kram
Helen