0 0
Read Time:1 Minute, 32 Second

75 års firande!

75 år – tänk vad tiden går, jag tycker inte det var längesen mina föräldrar var i min egen ålder (skillnaden är att jag tyckte dom var gamla då, men jag känner mig inte speciellt gammal 🙂 )

I tisdags träffades vi nära och kära hemma hos mina föräldrar för att fira hennes födelsedag. Tyvärr låg min lilla skatt hemma i sjukdom så han kunde inte vara med :-(.

Jag har ju inga syskon så våran familj är inte så stor, däremot har jag en av mina kusiner som blivit som en syster, hennes mamma och min mamma var tvillingar. Tyvärr lämnade hon jordelivet alldeles för tidigt, och för några år sedan gick även hennes pappa bort. Så hon har ju mina föräldrar som sina närmaste, så hon och hennes familj var också med att firade.

Tyvärr så bor vi en bit ifrån varandra, så det blir aldrig det här spontana att åka förbi för att säga Hej eller hjälpa till med vardagsbestyren. Men alltid när jag är hemma ser jag till att frysen är fylld med mat och vi bakar och fixar lite.

Till mammas firande hade jag gjort lite chark och ost med tillbehör som förrätt, sen gjorde jag en magisk god smördegsbakelse med chèvre, pinjenötter och honung och på det löjromspizza och charkpizza med mozzarella.

Till det dessert blev det kakbuffé och marängtårta 🙂

Det blev en mysig kväll som jag kommer att ta med mig. Jag vet aldrig vad jag kommer att få uppleva tillsammans med mina föräldrar framöver. Min mamma har alltid funnits där för mig, men sedan några år tillbaka lämnar hon oss mer och mer för varje dag, så jag gör allt för att hon ska komma ihåg mig och få det bästa av oss så länge hon finns med oss ❤️

Så ta hand om varandra medan ni kan!

Kram

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »