0 0
Read Time:55 Second
 
 

Gokväll alla kära läsare!  Sitter hemma i soffan med tända ljus, har packat upp mina väskor och kör några maskiner med tvätt, det går fort att komma tillbaka till verkligheten 😉
På planet hem i dag bjöds det på kyckling och potatis, men på tallriken fanns också broccoli, då jag själv inte äter detta så frågar jag Jesper om han ville ha dom? Han bara tittar på mig och säger; – dom där träden kan man inte äta… haha…. det var som att flytta sig 17 år bakåt i tiden, som jag skrattade!!!

Väl hemma på Arlanda var det att skynda sig in till stan, Arlanda Express är suveränt! Där väntade min väninna och tillsammans gick vi och såg förhandsvisningen på Hamilton 2, bra! men den första var bättre…. men helt klart värd att se!!

I morgon är det som vanligt, upp tidigt och jobba…. men det bästa av allt, det är fredag och min lilla skatt kommer  till mig, ska bli SÅ mysigt !!

Nu har John Blund kommit till mig så det är dags att säga…

God natt!Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »