0 0
Read Time:2 Minute, 1 Second

Gokväll alla glada!
I dag blev det sent med mitt inlägg, dagen har sprungit iväg, vilket jag också har gjort mellan mina möten samt att jag åker till Gotland några dagar nästa vecka och jobbar. Har haft lite tävlingar där för personalen hos vår grossist så jag har varit och letat lite priser… problemet är ju att jag vill ha ALLT själv, men passade faktiskt på att köpa lite mysiga höst saker för att göra om lite här hemma till dom mörka kvällarna som väntar, har i kväll fixat och donat lite överallt här hemma, tänkte att ni skulle få se lite pics i morgon.

I dag har min lilla skatt kommit till huvudstaden, med sig hade han en kompis, det passar så bra för dom spelar match här på söndag (amerikansk fotboll). Hämtade dom på stationen och den första anhalten var HEMMAKVÄLL, finns ingen som har så gott godis… Yummiiee! Och sedan var det dags att köpa lite pizza för att få en riktig fredagsmys stämmning… Ja, jag vet! men jag frossade lite idag, inte mycket, bara lite!! 😉

Passerade Hötorget idag, vilken fröjd, vilka färger och hur mycket folk som helst, önskade att jag haft kameran på axeln, men så där är det. Passade i alla fall på att köpa med mig en liten bukett hem, den är SÅ vacker!!!

I morgon bitti blir det en power walk sen har killarna önskemål om att åka ner på stan, det var tydligen Hollister som stod på listan, vilket passar mig alldeles utmärkt för jag MÅSTE ner och hämta en skjorta på Valerie som har kommit hem.
Åkte även förbi Nordiska hem idag när jag skulle åka hem, det blev en del smått och gott som fick följa med därifrån också, Linda är så himla gullig i butiken!

Här kommer några pics från dagen, och med dom önskar jag Er en god natts sömn, så ses vi i morgon och då får ni se lite från mitt hem…

God Night darlings!!

Min vackra bukett inköpt på Hötorget
 
Dagens outfit; byxor Nolita skor Munderingskompaniet tröja Hunky Dory bälte Rehard. Allt från Tullhuset, VästeråsSkjorta Maison Scotch Nordiska hem. Beight läderarmand kommer från Stylesnob.
 
En av dom gosiga som fick följa med hem, kofta Maison Scotch Nordiska hem
 
…. och så här såg jag ut när jag gick hemma och fixade (tröja Hunky Dory Tullhuset Västerås)
 
 
 
 
 
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »