0 0
Read Time:1 Minute, 56 Second

Oj så mycket klockan hann bli innan jag kunde skriva nåt ikväll, ber SÅ mycket om ursäkt för detta!! Får skylla på min nya vinterjacka som jag gått och myst runt med 😉

Min dag började tidigt, kl 07.20 ringde det på dörren och där stod ”killarna” som skulle mäta kaklet i köket, pigga och allerta medans en snorig nyvaken blondin öppnade dörren. Men några mätningar och ett litet prov på det jag ville ha så var allt klart.
Hann hoppa in i duschen innan det ringde på dörren igen, då var det min kära städerska som kom för att göra fint till helgen, ååå så fint det blir när hon varit här.
Hastade iväg för att handla lite frukost och fick med mig denna fina höstbukett hem, är den inte fin så säg 😉

Färgade eklöv
 
Dagen gick i ett sakta tempo med tanke på att min förkylning inte vill ge sig.. jobbigt!! Har inte tid med det här…
Avslutar min dag med att åka förbi min kära väninna i Liljeholmen där hon har sin salong och lämnade lite presenter 😉 hon blev SÅ glad, är kul när man kan glädja varandra!
 
Efter det gick det väldigt fort in till Sturegallerian för att hämta min vinterjacka som kommit, ni har säkert både sett och läst om den, sist såg jag den i ett ”måste ha” reportage i Damernas Värd, men nu har den alltså kommit till Sverige ….

 
När jag såg i kassan hur fina paket dom gjorde så ville jag också ha min inslagen ;-)
 
Det ”heta” Italienska märket
 
Kommer att bli min mys jacka i vinter….

Ett familjeägt företag som funnits i många många år men som nu tagit hjälp av en Italiensk designer och har nu 2012 släppt denna tuffa collection.
 
Här kommer alla snygga detaljer ..
 
 
 
 
Snygg?? 😉
 
Man skulle kunna tro att jag nu hade haft min ”tur” för idag, men när jag kom hem och hämtade posten hittade jag denna glada överraskning i postlådan… Skulle kanske ha köpt en trisslott också 😉
 
Sitter nästan och sover framför datorn just nu, så jag får nog ta och gå och lägga mig så jag är pigg och glad imorgon när min lilla skatt kommer.
 
Å what a day…….

 
 
 
 
 
 


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Min ”tur” dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »