0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Gomorron gomorron !! Ny dag med nya ideér och nya möjligheter. Jag gillar hösten och höstmodet och dess mörker som faller och man får tända upp med ljus och mysa. Problemet är att fram emot november har jag tröttnat på det gråa mörka trista och vill åka till ett varmare land istället, så det gäller att passa på att njuta innan jag tröttnar 😉
Här lyser solen och det är en fantastisk höstdag här i huvudstaden, synd att jag själv inte kan lysa ikapp med den, känner mig super hängig idag, men inombords lyser jag mer än någonsin, dels för min ”tur” dag igår, lite roliga saker att fixa med idag samt att min lilla skatt kommer och vi ska ha fredagsmys!! Har tänkt att det får bli en taco kväll ikväll, det vet jag att han gillar <3. I morgon ska vi på STCC finalen på Solvalla så jag MÅSTE verkligen krya på mig!!

Glömde att visa igår då jag var så exalterad över allt annat, min nya ”dödskalle” halsduk, tog på mig den idag för jag kände att det passade min mood, känner mig som en dödskalle med denna förkylning, men kolla, den är ju SÅ cool….

BECK SÖNDERGAARD!
 
Hoppas att solen lyser på Er alla där ute idag….. have a nice day!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »