HÄRLIGA FÄRGER PÅ HÖSTENS MAKE UP

0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

Gokväll där ute i höstmörkret. Är ni precis som jag lite sugen på att förnya sminkväskan med lite höst makeup? Jag har botaniserat lite bland mina favoritmärken CHANEL och LANCOME och hittat lite gott och blandat 😉

Rouge, läppstift och läppenna från CHANEL och ögonskugga LANCOME
Det har varit mycket höst i mina tankar idag, och dessa fina skålar från DAY kommer bli användbara till allt möjligt här hemma nu när det är mysigt att gosa in sig med lite smågodis (som är min last här i livet) och bra inredningstidningar 😉
 
När jag var och handlade gjorde jag även en god insats…….
 
Köpte en fin rosa bukett för att stödja bröstcancerfonden
 
THAI MASSAGE
 
Ja det var precis vad jag åkte och tog efter jobbet, en lång härlig Thai massage, har en fantastisk tjej som jag försöker gå till varje vecka, 1½ till 2 timmar håller hon på, idag fick hennes bror massera mig, jag säger bara WOW så duktig han var!! Känner mig som en ny människa….
 
For sen iväg och kollade lite mer soffor, hittade en som skulle passa fantastiskt bra här hemma men fanns inte i den färgen jag ville ha, men jakten fortsätter…..
 
Nu ska jag sätta mig och titta egenom lite papper och siffror, inte min starka sida, men något man måste sätta sig in i ibland, och snart blir det ju HOLLYWOOD FRUAR, något man egentligen inte borde se men något man INTE kan låta bli att se!!
 

Å vet ni? Vi ses här på bloggen imorgon igen 
 


 
 
 
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

6 thoughts on “HÄRLIGA FÄRGER PÅ HÖSTENS MAKE UP

 1. Kul att se vad du väljer för färger till hösten. Älskar både lancome och chanel. Har du nåt namn o nummer på läppenna o stift?År det nåt du kommer bära själv??? Kraaam sussie

 2. Förlåt Sussie! Jag har svarat dig men såg nu att kommentaren inte har kommit upp, jag är tyvärr inte på samma plats som min make up just nu men jag lovar att återkomma ASAP

  Kram
  Helen

 3. Tack för ditt svar. Man blir så glad när man får svar så snabbt, det är många bloggar som lägger ut bilder på saker de har köpt men varken skriver eller svarar vad det är för märke eller vart de hart köpt sakerna. Din blogg är helt ljuvlig och du har så bra smak både vad gäller kläder, inredning m m.

  Ha en bra dag!
  Mvh
  Irene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »