0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Hello girls (and boys, för jag vet att även ni läser min blogg 😉 ) idag är det onsdagsmys, tycker man kan ta vara på alla dagar i veckan och just ikväll tar jag med mig min goa väninna och går på VASSA EGGEN, äter en bit god mat, dricker nåt gott och bara babblar och tjattrar som tjejer kan ;-). Ska bli SÅ trevligt!!

Men imorse var det min sedvanliga powerwalk som stod på schemat och idag hade jag verkligen vädret på min sida, 11 grader och solsken, det är en dröm att gå den rundan jag gör med dess natur. Man får energi som räcker länge…. Ett bra alternativ om man inte kan springa som jag tyvärr inte kan längre 🙁

För första gången på länge när jag skall ut på middag eller någon tillställning så har jag bestämt vad jag ska ha på mig för kläder!! Och det blir naturligtvis nåt i höstens murriga färger.
Ikväll väljer jag en klänning från ACNE som har en fantastisk blå färg….

Klänning Acne Skor Scorett
 
Accessoarer gör DET!
Halsband Day Ring ByNika
 
Och naturligtvis den nya makeupen från Chanel och Lancome 😉
 
Sådär! Då känner jag mig ganska redo för att göra staden!
 
Njut av kvällen kära vänner…
 
Ciao!
 
 
 
 
 
 
 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “ONSDAGSMYS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »