0 0
Read Time:28 Second

Ja idag får vi äta hur mycket kanelbullar som helst.. mums! Med tanke på det mörker som råder utanför fönstret idag så får vi som sagt va glädjas åt kanelbullar, tror säkert att många utav er till och med kommer att baka bullar idag ;-), det hade jag gjort om mina skatter varit hos mig… Själv äter jag bara med ögat, åt ju så mycket gott på VASSA EGGEN igår, (underbara pics kommer senare från middagen)

SÅ gott!
 
För alla Er som ska baka idag säger jag… Lycka till!!
 
Ha en underbar dag

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »