0 0
Read Time:56 Second
Tro det eller ej, men snart står julen för dörren och i alla butiker och varuhus fylls det på med julsaker för fullt, var in på INDISKA och gjorde några fynd..
 
Här ska drickas glögg
BILLIGA och snygga muggar från INDISKA
Skynda… skynda…
 
 
Bakar en hel del gör vi ju till jul också….
 
Fint fat att lägga bröd, frukt eller godis på
 
FÖDELSEDAGSFIRANDE I FÖRVÄG
 
För mig spelar det ingen roll HUR många år jag fyller, huvudsaken ATT jag fyller år, älskar att fylla år (älskar julen också) så ikväll ska en väninna och jag gå på Grill och äta lite gott för att sedan avsluta kvällen med ett glas på Noppes. Och vad ska man ha på sig? Jo, det har jag faktiskt bestämmt, köpte dessutom lite smycken till mig själv i födelsedagspresent igår som jag tänkte låta följa med 😉
 
Örhängen och ringar ifrån Dyrberg & Kern
Tycker dom är fantastiska på smycken!
 
 
Nu måste jag rusa, mitt sällskap väntar för ett glas på Stures…
 
Ha en nice kväll raringar!
 
KRAM
 
Ps! Kvällens outfit kommer imorgon 😉

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »