FÖRFÖRISKA FRANSAR OCH MINGEL

0 0
Read Time:1 Minute, 57 Second
Vem vill inte ha förföriska fransar!
 
Har ni testat detta serum från Xlash?
Om inte… knappa in Här och beställ….
 
Jag är inte den som har dom längsta fransarna, men testade fransserum för en tid sedan, och det ger verkligen resultat!

Jag läste att det fanns en varning mot näring som förlänger ögonfransarna. Men tydligen gäller inte detta Xlash då det inte innehåller prostaglandiner som finns i andra liknande produkter.
 
Så här skriver företaget själva om andvändning och resultat
 
Många vill förbättra sina ögonfransar för att få ett mer personligt utseende. Nu kan du få längre och fylligare ögonfransar inom 30 dagar med Xlash! Studier visar att efter tre till fyra veckor ser du en märkbar förbättring av fransarnas kvalitet. Använd Xlash en gång om dagen, sex till åtta veckor för ett bra och hållbart resultat. Efter det kan du använda Xlash två till tre gånger i veckan för att bibehålla långa och hälsosamma fransar.
Xlash ger dina ögonfransar styrka med hjälp av naturliga ingredienser som korallextrakt för att tillföra viktiga mineraler och främja cellförnyelsen. Olja och antioxidanter samt aminosyra och polysackarider hjälper till att främja tillväxten av hårsäckarna runt ögonfransarna samt gör fransarna mörkar

Try it!


De var de om de… vad händer annars denna tisdag?

Förrutom att jag ska handla lite råvaror och hålla i en salladsskola för några matglada damer på Lidingö så tänkte jag gå på ett mingel jag blivit bjuden på.
Ni vet dom här fina båtarna som tar oss från Nybrokajen ut på fina middagskryssningar, bruncher och julmarknader, dom ställer ut sex av sina fartyg vid Nybrokajen och där blir det mingel, underhållning, mat och dryck, så dit tänker jag bege mig lite senare i kväll… trevigt trevligt!!

Tar med mig trevligt sällskap och njuter av kvällen
 
Klädsel?
Det har jag i skrivande stund ingen aning om, problemet är att jag kommer hem väldigt sent från jobbet så det blir inte mycket tid till att välja….
 
 
SKOTTHÅL
 
Har ännu inte hunnit täppa igen mina hål efter tv:n, så jag tänkte att ni kunde få se dom innan jag gör de….
 
Och naturligtvis hamnade dom mitt emellan mina tavlor, men det är bara att köpa spackel och ringa efter målaren….
 
Vi hörs snart igen….
 
Tjingeling
 
 
 

 

 
 
 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »