0 0
Read Time:2 Minute, 17 Second
DAY
 
Insåg igår när jag skulle på mitt mingel att jag ”saknade” en snygg svart lite finar blus, hittade den här på Day´s webbshopp, kunde inte använda den igår, men kanske nästa gång jag ska ut, tillsammans med ett par skinnbrallor tänkte jag 😉
 
Har sett den i butikerna och den är riktigt snygg… följ länken här och kolla in den!
 
 
 
TRIWA
 
Jag gillar deras klockor och hittade den här hos Country Dreams, dessutom på rea just nu, får bli en julklapp till mig själv 😉
 
Gå in här och spana
 
 
Lite tips till er raringar!!
 
 
 
Mitt i livet….
 
Känner att jag just nu står och stampar och velar lite vad jag ska göra med mitt liv, finns många tankar och ideér men det gäller att våga också, ska på en del möten idag som kanske kan ”avgöra” min framtid, härligt härligt men….. är lite feg när det gäller. Men jag tar det coolt och ser vad det blir av det hela 😉
 SPÄNNANDE!!
 
 
JUL JUL STRÅLANDE JUL
 
 
 
Försöker ge er lite tips och ideér inför jul och dess bråda dagar med julklappsinköp, vad har ni köpt eller planerat att köpa? Ni kanske kan ge mig lite ideér som jag kan skriva om, maila mig gärna!
 
 
FIX FÖR FEST
 
Dags att ge sig av….
 
 
 
MINGEL VID NYBROKAJEN
 
Gårdagens mingel på Strömmabåtarna var helt fantastiskt, se bara så vackert båtarna lyste upp i höstmörkret
 
Båtarna stod på rad efter kajkanten
 
Kajplatsen vid Nybroviken
 
SÅ vackert med båtarna dom hade ankrat bredvid varandra
 
 
STRÖMMA FESTEN
 
Me på röda mattan…
 
På plats för lite festligheter
 
På en av båtarna uppträdde Livebandet Daddy Pop, så grymma!
 
Här bjöds på Mackmyra
 
Vackert ute på däck men VÄLDIGT kallt…. brrr!!
 
Läppfix mellan båtarna
 
Det var sex båtar som låg förtöjda intill varandra nere vid Nybroviken, i varje båt var det olika mat teman, det bjöds på julmat, Vilt-Tapas, strömming på hårt bröd, Fisk och skaldjurssoppa, sommar grillat och dessert, en rätt på varje båt, helt amazing, vilket arrangemang!
 
Älskar den här bilden!!
 
Dags att dra sig hemmåt, mammas lilla skatt ringer och undrar vart jag är <3
 
Tittar ut över Stockholmsnatten
 
God natt Stockholm
 
En kväll att minnas, god mat, trevligt sällskap och några fantastiska pics!
 
 
Men nu är det onsdag…
 
Och livet fortsätter som vanligt 😉
 
Har en lång dag framför mig men en mysig kväll som väntar!
 
Bye raringar <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “GOTT & BLANDAT

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »