JULKLAPPAR TILL MIG SJÄLV

0 0
Read Time:1 Minute, 25 Second

 

 
REDAN torsdag!
 
 Och för varje dag som går kommer vi bara närmare och närmare jul och som ni säkert alla redan förstått älskar jag julen, blir som ett barn 😉 det är SÅ roligt att köpa julklappar och sen på julafton få se om man har lyckats glädja sina kära.
 
Problemet är att när jag köper julklappar till andra har jag en benägenhet att ALLTID hitta nåt till mig själv också…. Igår kväll satt jag och skulle beställa lite julklappar från Zara Home och hamnade på klädsidorna och hittade denna snygga kappa som jag blev sugen på….
 
Snyggt med skinnarmar!
 
Min plan är att jag inom dom närmsta dagarna, förutom att springa in på NK där jag sett några snygga julstjärnor att hänga i fönstren, gå upp till Hötorget och köpa lite fina ”kvistar” att hänga mitt julpynt i. Väntar bland annat på att dom här fina kulorna ska komma med posten från DAY…
 
 
Har också beställt med ett annat mönster
 
 
MYSTORSDAG
 
Idag efter jobbet ska jag åka hem till min väninna, hon ska bjuda ut mig på lite mat och fira min födelsedag för att hon inte kunde komma hem till mig när jag firade, sen blir det mys i varsin soffa hemma hos henne, det är som att vara hemma fast man är borta om ni förstår vad jag menar 😉
 
Nu måste jag rusa för att hinna med allt som ska göras idag, många kunder som väntar så här innan jul.. eller som man kan säga, det är många säckar som ska knytas ihop 😉
 
Håll ut idag, imorgon är det fredag……
 
Kram kram
 
 
 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »