0 0
Read Time:12 Second
GLOSSYBOX

Nu har månadens fina box kommit. Lika spännande varje månad.


I boxen hittar jag schampo, lipgloss, duschtvål, ögonskugga, nagelbalsam, ögonmask och ett presentkort för att få hämta ut en handkräm från L’OCCITANE.
Raringar…. det är Lillördag, och jag måste plugga… skoldag imorgon 🙁
KRAM


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “MÅNADENS BOX

  1. Ser ut som en trevlig box! Jag sitter på händerna för att undvika börja beställa den eftersom jag har miljoners saker i skåpet redan 🙂 Har en fråga, du var ju i Barcelona tidigare i år. Jag ska dit om en dryg vecka – med min man. Då måste man optimera shopping. Vad är prisvärt och bra att rikta in sig på där?! Några tips? Jag är ju dock ingen som gillar dyra märken eller väskor och sånt, så det går bort 😉 kram Milla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »