BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG….

0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second
OJ OJ OJ
Det här måste vara rekord! Så här sen har jag nog aldrig varit med att titta in till Er, ber verkligen om ursäkt för detta! Men dagen bara försvann, kom hem efter klockan åtta ikväll sen har det varit full fart, har ju fått hit min lilla skatt ikväll också!
THE LANGE SHOW

Under eftermiddagen och in på halva kvällen har jag varit på en föreläsning på Oscars Teatern här i Stockholm med Per Lange, Sveriges mest anlitade talare inom försäljning en kille som tar dig med på en resa, en resa som handlar om en själv och ens egen utveckling. En show fylld med humor och konkreta tips.
Med på scenen fanns en DJ, så flera gånger under eftermiddagen var det dags för oss lyssnare att dansa lite disco
Ett avslut med storstora ballonger och serpentiner som kom ringlande ner från taket.
Direkt efter showen var det bara att gå några hundra meter bort för att hämta min lilla skatt på Centralen där han kom in med tåget, hem för att fixa lite mat, men klockan blev så mycket så jag gick och köpte mig och Sushi medans lilla gubben ville ha en ”liten” pizza….
Med pommes frites på!!??
Nja, inte riktigt i min smak
Och som vanligt finns det alltid saker att plocka med, blommor som behövde vattnas, mail som skulle skickas, möten som skulle bokas, ja ni vet.
Sen hade lille man varit på Tullhuset och handlat idag, hade fått hjälp av fina Christopher, å jösses vilka kläder dom hade fått ihop! Kanske dumt att jag lärt Filip att gå dit och handla… haha.. 
Men snygg blev han!
Ska försöka tjuvknäppa lite bilder under veckan 😉
Men nu ska jag ta min nya tidning
Lantliv
och krypa ner i sängen, imorgon bitti ringer klockan tidigt tidigt!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »