0 0
Read Time:1 Minute, 57 Second
…. befann jag mig häromkvällen!

Julstämmning

På språng

Hej på Er!
Tittar in till er en snabbis här mellan mina ”event” idag, har precis kommit hem från Fotomässan i Älvsjö, nu blir det dusch och ombyte för snart är det dags för ett glas vin på stan som vi sen avslutar med en middag på Zink Grill.

Men nu tänkte jag visa er några härliga pics från Tullhusets Julmingel i onsdagskväll. Det var så trevligt och mysigt, man kom verkligen i riktig julstämning med alla julpynt och allt gott dom bjöd på, julgodis, glögg, julmust och massor av gott hembakad fikabröd. Själv bjöd jag på den populära cheddaren som blev lika uppskattad i år som förra året.

Men innan ni får följa med in till alla rum på Tullhuset så ska ni få träffa ”Uppfinnare Jocke”.

Den här killen har suttit hemma på sin kammare och klurat och sedan uppfunnit denna häftiga fotogenlampa av en glödlampa!
Visst är den häftig?
Hoppas att vi får se den på Tullen framöver….
Men nu lite jul

 Här ville Lille Man sova över på natten 😉

Skumtomtar…. Mums!!

Anna

 Katarina

 Carina och Anna

Anna
Det är dom här fina tjejerna som får Tullhuset att snurra.
Under kvällen var det många som kom för att mingla och shoppa bland kvällens alla erbjudanden och mitt bland alla dessa människor dök helt plötsligt en snygg böna upp, lång, smal, mörkhårig med dom mest bedårande färgerna, en av mina läsare och som själv driver en blogg, jag själv kallar henne för VivanDivan, denna skönhet hittar ni Här, och som sedan skrev så himla fint om kvällen (och mig) på sin blogg!
Tack fina Vivvi!
Och som vanligt så följde det med en lila liten påse med hem från Tullen även denna kväll.
Ett av inköpen kommer jag att ha på mig ikväll, den andra hade jag på mig idag, så den får ni se nästa fredag under veckans outfit, eller tidigare, så ni också hinner med att handla om ni blir sugna innan det tar slut, det var nämligen nyheter som precis hade anlänt till butiken… så då kanske ni förstår varför jag inte kunde låta bli 😉
Oj, vad tiden går fort, nu är det dags att göra sig i ordning …
Här skall njutas av lördagkvällen med trevligt sällskap, jag hoppas även ni får en njutbar kväll!
KRAMHappy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “BLAND TOMTAR OCH TROLL ….

  1. Vilken härlig uppfinning, verkligen häftig!!
    Ohhh, vilken butik, sååå mycket fint. Ska kika in hos VivanDivan också…
    Söndagskram från Kate

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »