0 0
Read Time:1 Minute, 26 Second
I dag har det varit spaning spaning…
Det här skulle passa i mitt badrum
Har varit runt i dom badrumsbutiker som varit öppna och kollat in nya badrumsskåp, badrummet som jag har är renoverat, kanske inte i de kakel jag själv skulle ha valt (beigt), men tänkte åtminstone göra om det så jag får en liten personligare prägel på de och börjar med skåpen… Men gud så svårt! Finns hur mycket som helst egentligen, men inte det just jag vill ha!!
Så imorgon blir det fortsatt spaning på badrum och även matta till vardagsrummet.
VÅR FRÅN DIOR

Av nån underlig anledning, fråga mig inte varför, så sprang jag in på Åhléns en sväng när jag ändå var i staden,  Dior har kommit med lite vår nytt på makeup fronten…
Sommar, sommar, sommar….
Hem och testa…
Nymålat!!
SÄLEN HERE WE COME

Nu har vi bokat! 
Tar med mig mina skatter och åker till Sälen över en weekend i v 6, lite skidåkning och skoter!! Ska bli så himla kul, bara få gosa och mysa med pojkarna..
I den här söta stugan kommer vi att bo 😉
Så har vi återigen kommit fram till veckans sista dag, en dag som oftast bara går utav sig själv, förutom all spaning som gjorts under dagen, och stugbokningen naturligtvis så står söndagsmiddagen och väntar på att tillagas. I kväll blir det kycklingfileér fyllda med fetaost, tomatpesto och soltorkade tomater, ovanpå strör jag lite pinjenötter, till det en krispig sallad med bla socker ärtor och fetaost… mumsfillibabba!!
Mys i soffan blir det också <3 det är ju både ”så ska det låta” och ”en pilgrims död” på tv ikväll…
Ja så har min söndag sett ut! Hur har Er söndag sett ut?
Tjingelingen!


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “SÖNDAGS SPANING

  1. Det där lacket vill jag också ha i vår, är det mörkt ute får man pigga upp sig själv med lite färg 🙂
    Ha en fin kväll !
    Kram /Pinkladycookbook Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »