0 0
Read Time:1 Minute, 39 Second
HOLLIES

Hollies har kommit med super fina västar till våren, det är ju så skönt att bara dra på sig om man känner sig frusen, passar till allt, från myskläderna till snyggaste klänningen
Gillar blandningen av dom ljusa färgerna i den här västen
Fick även bli en svart (för dom var så billiga)
Den har jag på mig idag i de kalla vädret.
Ja så här ”fel” kan det bli när man går ner till centrum för att handla mat! Man kanske skulle bo i skogen där man inte hade tillgång till några affärer, men förresten, vad hjälper det när det finns webbshoppar 😉
VECKANS SISTA DAG

Nu är den här igen, veckans sista dag, om veckorna går fort så går helgerna ännu fortare. I går hade jag en liten mysdag här hemma, förutom att jag var ner på centrum och handlade och hämtade mitt paket så höll jag mig inne och hemma, läste lite tidningar och tittade på ytterligare en film.
Middagsmenyn bestod oxfilé med beasås och godaste salladen.. mumsis!
GÅRDAGENS FILM
2/5
Ger den här filmen 2 av 5, men den var i våra ögon en urdålig film från början, efter 10 minuter var vi beredda att stänga av filmen, men den artade sig och vi fortsatte och den blev ok, dock ingen film ni behöver rusa till butiken för att hyra 😉
Idag blir det också ganska soft, har en hektisk vecka framför mig. Ska ta en lugn promenad i det fantastiska vädret vi har i huvudstaden idag och sen måste jag åka iväg och köpa en skrivare. Ser fram emot onsdagen då jag ska få träffa mina skatter och gå på bästa Hattfabriken i Västerås och äta. Har jag tur så blir det en tur till Gbg i veckan också 😉
BY MALENE BIRGER

Denna fina låg i paketet jag hämtade igår!
Ytterligare en halsduk till samlingen 😉 den här kommer passa snyggt till min skinnjacka i vår, super härlig kvalitet. Den kan ni knappa hem Här
Sköt om er!

Vi hörs….
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “PÄLS I VÅR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »